Home » blogs » Cash Cow Course van Wanner Aarts: Mijn review en ervaringen.
Cash Cow Course review - Wanner Aarts - De nieuwe strategie

Cash Cow Course van Wanner Aarts: Mijn review en ervaringen.

0 Reactie 1,2K

**UPDATE**: Onlangs heeft Wanner de Cash Cow Course flink vernieuwd met de nieuwste technieken om een succesvolle Cash Cow kanaal te beginnen. Verder deelt Wanner tips en trucs die je nergens anders op het internet zal vinden. 

 

Ik heb de mogelijkheid gehad om de Cash Cow Course nog een keer te mogen volgen en de nieuwtjes heb ik in deze review verwerkt! Veel leesplezier! 

Ps. Ontvang nu 200 euro korting met de kortingscode: ROBERT200

Lees hier hoe je de code toepast.

YouTube Cash Cow Course review - gratis welkomstpakket

En wanneer je je nu inschrijft ontvang je een gratis welkomstpakket t.w.v. 160 euro! 

Geld verdienen met YouTube. Het klinkt veel te mooi om waar te zijn. Althans, dat was mijn eerste gedachten toen ik hierover een post las op Instagram.

 

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je graag meer te weten wil komen over de Cash Cow Course van Wanner Aarts. Mogelijk heb je al het een en ander gelezen over een YouTube Cash Cow Channel of heb je een post van de Cash Cow Course voorbij zien komen en wil je hier graag meer over weten.

 

Dan heb ik goed nieuws voor je! Enkele maanden geleden heb ik de Cash Cow Course van Wanner aangeschaft en ik vertel je hier alles over in de deze review! In deze review vertel ik je wie Wanner Aarts is, vertel ik je over de inhoud van de cursus, hoe het jou gaat helpen en wat mijn ervaringen zijn.

Inhoudsopgave Review Cash Cow Course

Wat is een YouTube Cash Cow Channel?

Wat is een Cash Cow Channel - Cash Cow Course Review
Een voorbeeld van YouTube een Cash COw Channel

Voordat we dieper ingaan op de Cash Cow Course van Wanner wil ik je graag nog kort toelichten wat een YouTube Cash Cow Channel is. Een Cash Cow Channel, vrij vertaald een Geld Koe Kanaal, is een kanaal op YouTube waar je video’s op plaatst waarmee je geld kunt verdienen. Maar voor het zover is, dien je nog wel enkele stappen te nemen.

 

Met een YouTube Cash Cow Channel heb je dus demogelijkheid om een passief inkomen te verdienen. En dan hebben we het over enkele honderden tot duizenden euro’s per maand.

 

Het voordeel van een Cash Cow Channel is dat je niet zelf voor de camera hoeft te verschijnen. Wel heb je de mogelijkheid om je video’s zelf te maken of je kunt er voor kiezen om deze te laten maken. Hoe dit allemaal werkt wordt in de Cash Cow Course haarfijn uitgelegd.

 

Toen ik voor het eerst van een Cash Cow Channel hoorde dacht ik meteen dat dit weer een mooi verzinsel van een aantal vlotte marketing goeroes was. Hoe kun je nou geld verdienen met het maken van video’s? Echter, het triggerde me wel.

 

Ik ben toen op onderzoek uitgegaan en al vrij snel begreep ik hoe het concept in elkaar zit. Je verdient niet zozeer geld met het maken van video’s maar wel aan de kijkers die naar jouw video kijken. Je kunt namelijk voor, tijdens of na je video’s advertenties tonen. Dit is ook de bron van inkomsten van een YouTube Cash Cow Channel.

 

Het is dus zaak dat jij video’s maakt die je kijker weet te boeien en waarmee je veel kijkers kunt trekken. Want hoe meer kijker, hoe meer advertenties. Maar hoe doe je dit dan? Dit gaat Wanner allemaal in zijn cursus aan je uitleggen.

 Ontvang nu 200 euro korting met de kortingscode: ROBERT200

Lees hier hoe je de code toepast.

 Ontvang nu 200 euro korting met de kortingscode: ROBERT200

Lees hier hoe je de code toepast.

Wat zijn de voordelen van een Cash Cow Channel

Het starten met een Cash Cow Channel heeft meerdere voordelen. Naast dat je een behoorlijk passief inkomen kunt verdienen, zijn er nog meer voordelen. Ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet.

 

  • Je kunt je Cash Cow Channel volledig automatiseren. Van het bedenken van topics tot het uploaden van je video’s;
  • Uitbesteden is makkelijk en goedkoop;
  • Je hebt enkel een laptop en internetverbinding nodig;
  • Je hebt geen kennis van de niche waar je in zit nodig. Het is wel handig maar geen vereiste;
  • Ervaring is absoluut niet nodig;
  • De sky is the limiet. Er zit geen grens aan wat je kunt verdienen;
  • Onbeperkt opschalen. Je kunt dus zoveel kanalen aanmaken als je zelf wil;
  • Je hebt geen klantenservice nodig;
  • Je werkt volledig anoniem. Niemand zal weten dat jij achter de kanalen zit;
  • Starten met een YouTube Cash Cow kanaal is makkelijk en zo gedaan.

Wie is Wanner Aarts?

Wanner Aarts - Cash Cow Course Review 2022
Wanner Aarts

Wanner is sinds hij kan lezen al bezig met YouTube. Inmiddels is Wanner (pas) 22 jaar oud en heeft hij jarenlange ervaring met YouTube. In 2014 is Wanner zijn eerste Cash Cow Channel gestart en vandaag de dag bezit hij tientallen winstgevende Cash Cow Channels en start hij nog steeds nieuwe kanalen om zijn content te verbeteren en technieken te ontwikkelen welke hij ook weer met zijn cursisten deelt.

 

Wanner beschikt over een groot aantal klanten die hij helpt om een succesvol kanaal op te bouwen. Ik ben een van de gelukkige die gebruik mag maken van zijn diensten.

 

Enkele maanden heb ik Wanner mogen leren kennen via een training die hij gaf. Ik heb Wanner leren kennen als een vriendelijke, benaderbare en behulpzaam persoon. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij enorm veel ervaring als ondernemer. Dat getuigd wel het feit dat hij meerdere bedrijven runt en inmiddels meer dan 35 personen in dienst heeft.

 

Medio 2021 heeft hij de Engelse variant van de Cash Cow Course gelanceerd. Omdat ik de training die ik eerder van Wanner had bijgewoond zeer prettig vond en deze echt waarde vond toevoegen, heb ik geen moment getwijfeld en de Cash Cow Couse aangeschaft. Bijkomend voordeel is dat de prijs gewoon erg scherp is. De meeste vergelijkbare cursussen ga je al richting de enkele duizenden euro’s.  

 

Wanner is met de Cash Cow Course begonnen omdat hij graag zijn successen met andere wil delen. Hij wil graag gelijkgestemde helpen om succesvol te worden op YouTube. En met succesvol bedoel ik dat je een riant maandsalaris met YouTube kan verdienen.

 

Sinds ik deelneem aan de cursus heb ik regelmatig contact met Wanner. Dit gaat meestal via WhatsApp. De ene keer een berichtje en de andere keer een gesproken berichtje. Ik vind dat persoonlijk erg fijn. De adviezen die hij geeft zijn altijd kort en bondig.

ps. vergeet de kortingscode niet mocht je je alsnog inschrijven 😉

Volg Wanner Aarts op Instagram door op de afbeelding te drukken. Ps. wil jij 200 euro korting. Gebruik dan de code: ROBERT200

Verdien je vanaf dag 1 geld met een YouTube Cash Cow Channel?

Nee! Ik begrijp dat je niet op dit antwoord zat te wachten, maar dat is de realiteit. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Ten eerste moet je kanaal gemoneytized worden door YouTube.

 

Dit betekent dat YouTube je kanaal goedkeurt om voor, tijdens of na je video’s advertenties te tonen. Maar voordat YouTube je kanaal goedkeurt dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je minimaal 1.000 abonnees hebt en dat je video’s minimaal 4.000 kijkuren in 12 maanden hebben. Dit lijkt veel maar is vrij snel te realiseren. Er zijn channels die binnen 30 dagen gemoneytized en binnen 2 maanden 5 tot 10 duizend euro per maand verdienen.

 

Ten tweede moet je zoveel mogelijk views zien te genereren. Dus YouTube- bezoekers die naar jouw video’s kijken. Want zoals eerder gezegd: hoe meer kijkers, hoe meer je verdient. Je verdient namelijk geld door het tonen van advertenties. Hoe dit in zijn werk gaat, legt Wanner allemaal uit in de Cash Cow Course.

 

De belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle Cash Cow Channel zijn consistentie en geduld! Je zult falen en tegen dingen aanlopen waarvan je niet weet wat je ermee aan moet. Wanner legt in zijn cursus uit waar hij in de afgelopen jaren tegenaan is gelopen en wat je moet doen maar ook vooral wat je niet moet doen.

Wat is de Cash Cow Course?

De Cash Cow Course van Wanner Aarts - Verdien geld met YouTube
De Cash Cow Course van Wanner Aarts - Verdien geld met YouTube

Wat de naam van de cursus al doet vermoeden ga je alles leren over het opzetten van een Cash Cow Channel. Je leert in ruim 50 lessen van A tot Z wat er komt kijken bij het opzetten en uitbouw van een succesvol kanaal. De cursus bestaat uit tientallen filmpjes van enkele minuten tot meer dan een half uur.

 

Het  leuke van deze filmpjes is dat Wanner deze zelf heeft opgenomen. Hij neemt je mee in zijn YouTube journey en laat je aan de hand van duidelijke voorbeelden zien hoe jij een kanaal kan opzetten. Hoe jij je kanaal succesvol maakt en hoe je je kanaal kan opschalen. Dus hoe jij nog meer inkomsten uit je YouTube- kanaal kan generen.

 

En zoals gezegd, je hoeft niet zelf voor de camera te verschijnen. Er zijn namelijk talloze manieren om je eigen video’s te laten maken. Je gaat dus het maken van video’s uitbesteden aan andere. Op deze manier kan jij je eigen passieve inkomen generen.

 

Verder worden er diverse technieken besproken hoe jij ervoor kunt zorgen dat je je kanaal net iets harder laat groeien dan je concurrenten. Ook zal je toegang krijgen tot een Discord groep en krijg je toegang tot een WhatsApp groep met mede-cursisten. In deze groep worden tips en trucs met elkaar gedeeld en geeft Wanner regelmatig tips hoe jij net iets betere content kan laten maken. Want ook voor YouTube geldt: Content Is King!

Ps. Ontvang nu 200 euro korting met de kortingscode: ROBERT200

Lees hier hoe je de code toepast.

Ps. Ontvang nu 200 euro korting met de kortingscode: ROBERT200

Lees hier hoe je de code toepast.

Investeren in je Cash Cow Channel

Het aanschaffen van de Cash Cow Course is een eenmalige investering. Hier kom ik later in deze review op terug. Het runnen van een Cash Cow Channel kent twee soorten investeringen. En deze twee hangen veel met elkaar samen. Tijd en geld!

 

Met tijd bedoel ik eigenlijk twee dingen. Tijd dat je er feitelijk aan kwijt bent. Dus denk aan het produceren of laten produceren van video’s, het uploaden van video’s, je SEO schrijven en het ontwikkelen of laten ontwikkelen van Thumbnails.

 

Daarnaast kost het tijd voordat je kanaal gaat groeien. Zoals gezegd zal je niet na 1 dag succes hebben. Dit kost tijd. En daarmee bedoel ik 1, 2 of 3 maanden of soms langer. Je zal dus geduld moeten hebben en het belangrijkste is misschien wel dat je niet opgeeft. Stop je na het plaatsen van 10 video’s, dan weet je zeker dat je nooit succes zal hebben.

 

Daarnaast zal je geld moeten investeren. Althans, als je video’s laat produceren. Ben je heel goed in scripten schrijven, voice- over inspreken en video-editing, dan zou je kunnen overwegen om je eigen video’s te maken. Houdt er wel rekening mee dat dit veel tijd en discipline vergt.

 

Zelf heb ik ook een YouTube Cash Cow Channel en ik laat mijn video’s produceren. Ik laat wekelijks 2 tot 3 video’s maken van ongeveer 45 a 50 euro per video. In de meeste gevallen moet je minimaal 30 tot 40 video’s uploaden voordat je kanaal door YouTube wordt opgepakt en dat je je eerste succes hebt. Dit betekent dat je tussen de 1.350 en 2.000 euro moet investeren.

 

Dit klinkt als een hoop geld. En dat is het natuurlijk ook. Maar als je op lange termijn resultaat wilt behalen en als jij een passief inkomen wil creëren, dan is een dergelijke investering noodzakelijk.

De inhoud Cash Cow Course

Een deel van de modules van de Cash Cow Course
Een deel van de modules van de Cash Cow Course

Goed, dan zijn we nu aanbeland bij de Cash Cow Course. Ik denk dat je inmiddels wel een goed beeld hebt over wat een Cash Cow Channel is, wat de Cash Cow Course van Wanner is en welke investeringen die je moet doen.

 

Om je een beter beeld van de Cash Cow Course te geven ga ik de modules met je doorlopen. De Cash Cow Course bestaat uit meer dan 10 modules. De lengte van video’s in deze modules variëren van enkele minuten tot meer dan een half uur. Daarnaast is het goed om te weten dat er geregeld nieuwe video’s aan de cursus worden toegevoegd.

 

Het is dus niet zo dat je inzicht krijgt in de video’s die nu online staan. Nee, ook de nieuwe video’s krijg je te zien. Je krijgt levenslang toegang tot de content die Wanner plaatst. En dat is wel fijn want Wanner deelt alles op gebied van YouTube, wat hij leert en de technieken die voor hem werken.

Cash Cow Course Modules

Zoals aangegeven bestaat de Cash Cow Course op dit moment uit meer dan 10 modules. Goed om te weten is dat de cursus met steeds meer bruikbare en waardevolle content wordt aangevuld. Ik geef je graag een overzicht van de aantal modules die op dit moment in de cursus zitten. Let op, dit zijn dus niet alle modules.

Module – Cash Cow Couse Introductie

In deze module heet Wanner je welkom en vertelt hij het een en ander over de cursus en wat jij mag verwachten. Daarnaast gaat hij uitgebreid in op Motivatie & Mindset. Een belangrijk onderdeel om een passief inkomen via het internet te creëren.

 

In deze review over de Cash Cow Course heb ik ook al een aantal keer gezegd dat je niet op de een op andere dag geld gaat verdienen met YouTube en dat je consistent en geduldig moet zijn. In deze module gaat Wanner er verderop in.

Module – De Nieuwe Strategie!

Cash Cow Course review - Wanner Aarts - De nieuwe strategie
Cash Cow Course - Wanner Aarts - De nieuwe strategie

Een van de nieuwe modules binnen de Cash Cow Course. Met de technieken die in deze module worden besproken zorg jij ervoor dat je YouTube nog harder groeit. Door andere social media platvormen te gebruiken stuur je traffic naar je Cash Cow kanaal wat weer resulteert in meer views en abonnees. En meer views en abonnees zorgen weer voor meer inkomsten! En dat is het doel van een Cash Cow kanaal. 

Module – Niche Research

Wanneer je met een YouTube kanaal begint is het belangrijk dat je een niche kiest. Dit houdt in dat je een bepaald soort video’s kiest. Denk bijvoorbeeld aan Top 10 video’s, video’s of dure auto’s of over gaming, celeberties of een andere niche. In deze module wordt hier dieper op ingegaan. Hoe kies je je niche en wat voor soort video’s zou kunnen maken. 

Module – Alles over videos!

Cash Cow Course review - Wanner Aarts - Alles over video's
Cash Cow Course - Alles over video's

Alles valt of staat met een goede video(‘s). Want je trekt geen kijkers met een random video. Je moet onderscheidend zijn. In deze module legt Wanner je uit hoe jij ervoor zorgt dat jouw video onderscheidend maakt. Dit kan je doen zelf je video’s te ontwikkelen of door dat uit te besteden. Hoe dit werkt wordt in deze module uitgelegd. 

Cash Cow Editor Team Samenstellen

In deze module leer je ook hoe jij je team samenstelt die jouw video’s kunnen maken. Ook kun je ervoor kiezen om met het team samen te gaan werken die Wanner is samengesteld. Ikzelf doe dat ook en ik kan niet anders zeggen dat dit erg prettig werkt.

Module – Beginnen met Cash Cow Kanaal

Het instellen van je kanaal is een belangrijk onderdeel van het succes van je kanaal. In deze module gaat Wanner dieper in op de instellingen van je kanaal. Daarbij geeft hij je enkele tips zodat je kanaal nog beter rendeert.

Module – Hoe maak je de perfecte video!

Wanner gaat in deze module dieper in op de werking van YouTube. Hoe werkt YouTube en hoe kan je YouTube voor je laten werken. Daarnaast wordt er uitgelegd wat YouTube graag wilt zien. Verder nog enkele tips over de ideale upload tijd en wordt het kanaal van Mr. Beast besproken. Mr. Beast is een grote, zowel niet de grootste, YouTuber die er op dit moment is.

Module – Geheime Trucjes

In de loop van de jaren heeft Wanner een aantal trucjes geleerd hoe je ervoor kunt zorgen dat je video’s net iets sneller viraal gaan. In deze module legt hij je uit wat je kunt doen om je video’s snel meer kijkers krijgt.

Module – Data lezen

De module data lezen is een vrij belangrijke module. De data die YouTube voor je verzameld zegt namelijk alles over je video’s. En dan met name hoe je video’s presteren, hoe vaak er op je video’s wordt geklikt, hoe lang de kijkers naar je video kijken en nog veel meer.

 

Wanner legt je in een video uit hoe je je data moet lezen en waar je op moet letten. Hij geeft je daarnaast enkele tips hoe je deze data kunt gebruiken om je content te verbeteren.

Ps. Ontvang nu 200 euro korting met de kortingscode: ROBERT200

Lees hier hoe je de code toepast.

Ps. Ontvang nu 200 euro korting met de kortingscode: ROBERT200

Lees hier hoe je de code toepast.

Cash Cow Course Groepscoaching

Vanuit andere cursussen weet ik hoe waardevol online groepsbijeenkomsten zijn. Wanner heeft als voornemen om iedere donderdag een groepscoaching van een uur te doen. Tijdens een groepscoaching zullen er bepaalde onderwerpen worden besproken en zal hij tips en trucs met je delen.

 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en je kanaal te laten beoordelen. Mijn inziens is dit een zeer waardevolle toevoeging aan de cursus. Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem want de sessies worden opgenomen zodat je deze op een later moment kunt bekijken.

Resultaten van studenten

Cash Cow Course Discord channel & WhatsApp

Zodra jij je voor de Cash Cow Course hebt ingeschreven word je toegevoegd aan de Cash Cow Course Discord channel en daarnaast word je toegevoegd aan een Nederlandse WhatsApp groep. Op beide platformen worden veel tips en trucs onderling uitgewisseld om elkaar te helpen. 

 

Daarnaast worden er ook successen met elkaar gedeeld. Verder deelt Wanner geregeld tips en trucs op je content nog beter te maken met als resultaat dat je meer views scoort.

Voorbeelden van Cash Cow Channels

We weten inmiddels wat Cash Cow Channels zijn en we weten ook dat er goed geld aan verdiend kan worden. Om je een nog beter beeld te geven van wat een Cash Cow Channel is, heb ik een aantal voorbeelden voor je verzameld.

Wat is een Cash Cow Channel - Cash Cow Course Review
Een voorbeeld van een Cash Cow Course

Wat kost de Cash Cow Course

Zoals eerder gezegd is de prijs die op dit moment geldt voor de Cash Cow Course niet hoog. Dus wil je met de Cash Cow Course starten, dan hoef je geen vermogen neer te leggen. 

 

De prijs op dit moment is maar 1000 euro en daarvoor krijg je levenslang toegang tot de cursus en inzicht in alle bestaande en nieuwe video’s. MAAR…. als je de kortingcode ROBERT200 gebruikt ontvang je 200 euro korting! 

 

Regelmatig worden er nieuwe video’s geupload met nieuwe tips en inzichten. Daarnaast krijg je toegang tot de Discord server en de WhatsApp groep. In vergelijk met andere vergelijkbare cursussen is 100 euro echt een koopje!

Voor- en nadelen van de Cash Cow Course

Voor de meeste dingen gelden dat er voor- en nadelen aanzitten. Dit geldt ook voor de Cash Cow Course.

 

De voordelen van de Cash Cow Course is dat de cursus bomvol zit met waardevolle informatie. Informatie die je nergens gaat vinden. Verder is het persoonlijk contact met Wanner en het contact met de groepsleden erg prettig. Zit je met een vraag, stel deze en je krijgt antwoord. 

 

Verder is de prijs- kwaliteitverhouding erg gunstig. Op dit moment betaal je 745 euro voor de cursus en dat is voor wat je krijgt echt niet veel. Ik heb overigens ook geen idee hoe lang deze prijs zo blijft. Ik kan me zo voorstellen dat deze omhoog gaat.

 

Een nadeel is, en dat is eigenlijk geen nadeel van de Cash Cow Course is dat je een investering moet doen. Wanneer je de cursus aanschaft moet je zeker nog 1500 tot 2000 euro investeren. Houdt hier dus goed rekening mee.

Mijn ervaringen met de Cash Cow Course van Wanner Aarts

Zoals je wellicht al uit mijn review heb kunnen opmaken ben ik erg enthousiast over de Cash Cow Course. De cursus bevat veel zinvolle informatie en is niet volgestopt met nutteloze ditjes en datjes. Hoewel je veel over het opzetten van een YouTube Cash Cow Channel op het internet kan vinden bevat de cursus informatie die je nergens gaat vinden. De tips die worden gegeven zijn goud waard als je succesvol wil worden op YouTube.


Wat ik ook als een groot voordeel ervaar is dat de video’s zelf door Wanner worden ingesproken. Dus geen Powerpoint presentatie met een voice-over eronder. Daarnaast begeleid Wanner zijn teksten door voorbeelden te geven. Dus bij ieder onderwerp wat wordt besproken krijg je enkele voorbeelden.


Verder ervaar ik het als zeer prettig dat je op ieder moment van de dag via Discord of WhatsApp vragen kan stellen. Het persoonlijk contact met Wanner is naar mijn mening de grootste succes factor. Je wil geen cursus aanschaffen en vervolgens geen begeleiding krijgen. Of daar nog eens extra voor moeten betalen.

Hoe voeg ik de kortingscode toe?

Ontvang 200 euro korting door de kortingscode ROBERT200 te gebruiken. 

Deze kun je op de betaalpagina bij Actiecode toevoegen invoeren en de korting wordt automatisch verrekend. 

Laat een reactie achter...

Wanneer je via onze website een product of dienst aankoopt, dan kan het zijn dat wij hier een kleine commissie voor ontvangen. Deze commissie gebruiken wij om deze website te onderhouden en research te kunnen doen. 

Over DeReviewers

DeReviewers is van oorsprong een reviewwebsite voor soft-en hardware. Inmiddels is deze website gegroeid tot een plek waar je gratis informatie kan vinden over online geld verdienen. De informatie die je hier vindt is vanuit eigen ervaring als online ondernemer.

Nieuwsbrief

De informatie die ik op deze website publiceer wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. Als je nadat je op één van de links op deze website hebt geklikt en je een aankoop doet, kan ik hierover een commissie verdienen. Deze commissie gebruik ik vervolgens om nieuwe nieuwsartikelen te schrijven zodat jij goed op de hoogte blijft.

2020 – 2023 DeReviewers | Alle Rechten Voorbehouden.

Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Gelezen Lees meer